Liderul liberalilor olteni, rezultat pozitiv la noul Coronavirus

   

Virusul SARS-CoV-2 nu iarta pe nimeni. Auzim zi de zi ca se infecteaza personalul medical aflat in prima linie, angajati din institutii publice sau de pe platformele industriale, simplii oameni, chiar si politicieni. In categoria celor din urma intra si Liviu Voiculescu, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Liberal Olt si candidatul formatiunii politice de pe prima pozitie la un post de senator la alegerile parlamentare. Avand in vedere ca are rezultat pozitiv la noul Coronavirus, iar acum trebuie sa stea in izolare la domiciliu doua saptamani si nu va putea fi prezent fizic in vreo sectie, pe 6 decembrie acesta va vota cu urna mobila.
Simptomele pe care le prezinta liderul liberalilor olteni sunt usoare, acesta anunand pe pagina sa de Facebook ca se simte bine, fiind in izolare.

"Nimic nu te pregateste pentru momentul in care primesti diagnosticul: pozitiv la COVID. Nici micile stari inconfortabile, nici banuielile, nici vaga suferinta fizica, dublata poate de o frica de necunoscut. Intr-o perioada in care intreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale in care m-am angajat, am cazut si eu in plasa intinsa cu atata inversunare de infectia pandemica si m-am alaturat tuturor celor care au dat si dau piept cu virusul. Sper doar sa fiu suficient de puternic sa-l ingenunchez repede, fara efort si fara sacrificii. Deocamdata, sunt bine, in izolare, departe de toti fizic, dar cu sufletul la fel de aproape ca si pana acum. Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente si ne vom reintalni la fel de energici si hotarati! Aveti grija de voi!", a transmis politicianul Liviu Voiculescu pa pagina sa de socializare.
Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 11:54
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Eveniment privat cu aproximativ 50 de persoane, organizat la un restaurant din Slatina, intrerupt de politisti
Un eveniment privat, care era organizat la un local din municipiul Slatina si la care participau ...
Batausul de pe terasa barului din Brastavatu, acuzat de tentativa de omor
Barbatul in varsta de 44 de ani, din comuna Brastavatu, agresorul barbatului de 39 de ani, scandalul ...
Gheorghita: Cei programati la vaccinare sa vina cu buletinul, nu e obligatorie recipisa. Nu incurajam venirea mai devreme
Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a declarat ca cei care vin la ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor