Liderul sindical care l-a facut "infractor" pe ministrul Vela, chemat sa dea explicatii. "Probabil ca urmareste sa ma dea afara"

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Aprilie 2020, ora 16:19
101 citiri
Liderul de sindicat care a criticat dur afirmatiile ministrului de Interne, Marcel Vela, acuzandu-l ca s-a antepronuntat in cazul destituirii din politie a fostului adjunct al IPJ Olt, dupa crimele de la Caracal, acuza noi presiuni. El spune ca, in plina stare de urgenta, a fost chemat sa dea explicatii pentru afirmatiile facute. Vicepresedintele SNPPC Olt, Cristel Iotu, care este si presedinte Cartel Alfa Olt, il reprezinta pe Nicolae Alexe, fostul adjunct al IPJ Olt, in conflictul iscat intre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.