Liviu Voiculescu, candidat la functia de presedinte al PNL Olt: "In urma cu mai bine de trei ani mi-am convins colegii ca pot sa le fiu un lider capabil"

Joi, 08 Iulie 2021, ora 09:28
71 citiri
Liviu Voiculescu, senator si presedinte al Partidului National Liberal Olt, candideaza din nou la functia de presedinte al organizatiei judetene. Alegerile in cadrul filialei Olt a PNL au loc alegeri la sfarsitul acestei saptamani, dupa ce in ultima perioada au avut loc alegeri si la nivelul mai multor organizatii locale din judet.

Sunt mai bine de trei ani de cand liberalul Voiculescu se afla la conducerea formatiunii politice de la nivelul judetului Olt, iar in tot acest timp spune ca si-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Eveniment de Olt