Localnicii din Scornicesti, bucurosi de singura sarbatoare care le-a mai ramas: "Dupa '90 ni s-a spus ca noi am avut pe timpul alalalt, acum sa mai asteptam"

Sursa: Adevarul
Sambata, 26 August 2017, ora 16:00
201 citiri
"Sarbatoarea painii", o urma palida a sarbatorilor organizate inainte de 1989, dar si ani buni dupa, in localitatea natala a lui Nicolae Ceausescu, este evenimentul asteptat un an intreg, redus de la o saptamana la o dupa-amiaza. Scornicestenii sunt romanii invidiati de toata lumea inainte de 1989 si huliti astazi de fiecare data cand sustin cu tarie ca "noua atunci nu ne-a lipsit nimic, si lapte de pasare daca voiai, cautai mai dedesubt si gaseai". Vineri, 25 august 2017, s-au strans cu sutele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.