Lucratorii din caminele de batrani si centrele rezidentiale, izolare 14 zile la locul de munca. "Fiecare sef de centru va fi primul care sta alaturi de echipa"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 13:23
62 citiri
Angajatii DGASPC care au in grija copii, adulti si batrani in centrele rezidentiale intra in tura de lucru de 14 zile dupa adoptarea ultimei ordonante militare, urmate de alte 14 de izolare la domiciliu. Fiecare sef de centru are sarcina sa consulte angajatii si sa stabileasca dupa ce criterii se fac cele doua echipe. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Olt isi va imparti lucratorii din centrele rezidentiale din judet in doua echipe, pentru a putea fi puse in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.