Marcel Iures si Florin Piersic Junior vin la Festivalul de teatru "Acasa la Eugen Ionescu". Horatiu Malaele este asteptat la proiectia speciala "Morometii 2"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Noiembrie 2018, ora 17:57
90 citiri
"Morometii 2" va rula la Slatina de-abia pe 30 noiembrie, in schimb organizatorii promit sa aduca o parte din echipa. Pe scena slatineana vor urca Marcel Iures si Florin Piersic Jr., iubitorii de teatru avand si alte alegeri la dispozitie. Saptamana viitoare incepe la Slatina Festivalul de Teatru "Acasa la Eugen Ionescu", editia a VIII-a, slatinenii avand ocazia sa vada pe scena locala actori celebri, ca Marcel Iures, Horatiu Malaele, Florin Piersic Jr., dar si trupe de teatru locale, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.