Medicul veterinar Stefan Dinu din Caracal, rapus de noul Coronavirus

   

Lumea medicala veterinara din judetul Olt este mai saraca incepand de sambata, dupa ce doctorul Stefan Dinu, medic veterinar primar sef la Clinica Veterinara din municipiul Caracal, care era infectat cu virusul SARS- CoV-2, a trecut in nefiinta la varsta de 77 de ani.
De loc din comuna Dobrosloveni, medicul Dinu s-a nascut pe 22 iunie 1943, iar in anul 1966 avea sa devina absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Iasi. Mai apoi isi incepe activitatea de medic veterinar la CAP Dobrosloveni, ulterior activand in cadrul Clinicii veterinare din Caracal. Doctorul a fost casatorit cu doctorita Maria Dinu, care i-a fost colega de breasla si sotie intreaga viata.

Reprezentantii Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Asociatia Medicilor Veterinari si Colegiul Medicilor Veterinari Olt deplang moartea celui care a fost medicul veterinar Setfan Dinu, iar prin intermediul unui comunicat de presa au facut un scurt parcurs al acestuia in cariera profesionala.

"Profesional a fost un exemplu prin talentul si tenacitatea sa, a dezvoltat chirurgia veterinara la Clinica din Caracal, iar rezultatele acestei activitati le-a prezentat in cadrul Congresele de Medicina Veterinara, in articole de presa si in numerele unicului *Jurnal Medical Veterinar* ani la rand. A primit diploma pentru *Progresul stiintelor veterinare* din partea Asociatiei Medicilor Veterinari si multe alte diplome si distinctii. Suntem alaturi de familia indurerata. Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!", este mesajul transmis de colegii sai de breasla.

Catalin FIRCOIU
Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 12:46
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Eveniment privat cu aproximativ 50 de persoane, organizat la un restaurant din Slatina, intrerupt de politisti
Un eveniment privat, care era organizat la un local din municipiul Slatina si la care participau ...
Batausul de pe terasa barului din Brastavatu, acuzat de tentativa de omor
Barbatul in varsta de 44 de ani, din comuna Brastavatu, agresorul barbatului de 39 de ani, scandalul ...
Gheorghita: Cei programati la vaccinare sa vina cu buletinul, nu e obligatorie recipisa. Nu incurajam venirea mai devreme
Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a declarat ca cei care vin la ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor