Minorul disparut din centru a fost gasit de politistii slatineni. Intentiona sa plece spre Potcoava

   

Cristian Constantin Groza, baiatul de 13 ani, care vineri seara, in jurul orei 19:00, a fugit din Centrul de Tip Familial "Sfantul Andrei", din municipiul Slatina, sarind pe geamul locuintei in care statea, a fost gasit de politistii slatineni, teafar si nevatamat.
Dupa aproximativ trei ore si jumatate de cautari, respectiv in jurul orei 22:30, acesta se afla in zona Pietei Zahana. Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt, a declarat ca minorul nu a fost victima vreunei infractiuni.

"Politistii au identificat minorul pe raza municipiului Slatina. Acesta a declarat ca nu a fost victima niciunei infractiuni", a spus reprezentantul IPJ.

Nu este pentru prima data cand baiatul de 13 ani pleaca voluntar din centru, personalul acestuia mai sesizand disparitia sa de cateva ori. Acum, Cristian Groza intentiona sa plece in orasul Potcoava si cauta un taxi in zona Pietei Zahana pentru a putea ajunge acolo. Voia sa mearga la un asistent maternal din localitate la care acesta a stat si de la care in urma cu ceva timp a si disparut.
Sambata, 23 Ianuarie 2021, ora 09:59
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Slatina: Accident in apropierea sensului giratoriu din cartierul Steaua
Un slatinean de 42 de ani a fost, luni dupa-amiaza, victima unui accident de circulatie produs in ...
Politist mort in accident de motocicleta, in fata Palatului Parlamentului. Avea 30 de ani si era originar din Caracal
Un politist de la Brigada Rutiera a Capitalei a murit intr-un accident rutier petrecut in fata ...
Angajat al Primariei Caracal, cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta. A cerut unui afacerist 25.000 de lei si 1.000 de euro
Un barbat de 48 de ani, angajat al Primariei municipiului Caracal, este cercetat sub control ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor