Miocardita si infertilitatea, cele mai mari temeri ale parintilor legat de vaccinarea copiilor. Dr. Mihai Craiu: "Probabilitatea de a face ceva rau de la vaccin e de 10 ori mai mica decat de la boala"

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 Octombrie 2021, ora 13:26
46 citiri
Medicul pediatru Mihai Craiu a explicat intr-o emisiune televizata de ce temerile parintilor de a-si vaccina impotriva SARS-CoV-2 copiii nu ar trebui sa fie foarte mari. Ce ar trebui sa stim despre riscul de miocardita sau infertilitate in urma vaccinului. Desi rata de infectare creste de la o zi la alta in majoritatea localitatilor, iar varful acestui val pandemic inca nu a fost atins conform evaluarilor specialistilor, parintii din Romania inca resping, intr-o proportie foarte mare, ideea de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.