Nici testele din saliva pentru elevi nu ne plac. Cum se procedeaza in alte tari: "In prima zi dupa online, parintii au fost rugati sa vina la scoala"

Sursa: Adevarul
Sambata, 13 Noiembrie 2021, ora 14:40
63 citiri
Apropierea momentului in care testele din saliva vor ajunge in scoli a iscat o noua isterie. Profesorii nu vor sa li se puna in carca noi responsabilitati, sindicatele reactionand deja, in timp ce parintii care au respins testele precedente, pe motiv ca ar traumatiza copiii, cauta noi argumente impotriva testarii. "Nu sunt omologate", "Nu exista personal medical suficient pentru a fi administrate", "Copiii vor ajunge sa scuipe pe banci si sa imprastie virusul", "Daca prima ora e la o disciplina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.