Noul an scolar pentru elevii de la tara: "Vor fi 50% copii care nu vor intra online. Teoretic nu pot sa-i trec, practic nu pot sa-i las"

Sursa: Adevarul
Sambata, 15 August 2020, ora 13:44
45 citiri
Cu mai putin de o luna inaintea inceperii anului scolar, scenariile revenirii elevilor in banci sunt in lucru. Unele dintre ele sunt pur si simplu imposibil de aplicat in multe scoli din mediul rural. Fierbere mare in toate scolile din tara, lucru pe scenariile expuse, masuratori, numarat banii din cont pentru ce ar fi de facut. Rar calculele sunt in favoarea directorilor de scoala, care nu stiu de unde vor scoate noi spatii, noi profesori, noi dispozitive pentru sistemul hibrid sau scoala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.