O fata de 13 ani din Caracal a disparut dintr-un centru de urgenta din Slatina. Adolescenta a ajuns in grija statului dupa ce mama sa a plecat in Spania

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Noiembrie 2019, ora 10:59
74 citiri
O adolescenta in varsta de 13 ani, din Caracal, a disparut dintr-un centru din Slatina, cei care o aveau in grija anuntand politia.
Fata disparuta este Florentina Zamfir, din Caracal, iar disparitia ei a fost sesizata sambata-seara, 23 noiembrie 2019, la ora 20,15, de catre angajatii DGASPC.

" La data de 23 noiembrie a.c., ora 20:15, angajatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie Copilului Olt au sesizat faptul ca ZAMFIR FLORENTINA, de 13 ani, beneficiara a masurii de protectie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.