Olivia, autoarea unei lucrari despre Nadia Comaneci premiate de Comitetul Olimpic Roman: "Tensiunea pe care o acumulam se ducea la antrenamente"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 06:16
92 citiri
Exceleaza la Limba Romana si Matematica, insa se bucura de fiecare moment in care poate face sport. Modelul ei este Nadia Comaneci, iar cronica "Nadia - nota 10 si excelenta intr-un sport al efortului si al inimilor vibrande" i-a adus cel mai frumos cadou de Mos Nicolae. Olivia Paraschiva, eleva in clasa a VII-a la Scoala Gimnaziala "Eugen Ionescu" din Slatina, este o adolescenta pentru care premiile la concursurile scolare si extrascolare nu sunt o surpriza. Ultimul, insa, i-a adus o bucurie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.