Pe cine ajuta tratamentul cu anticorpi monoclonali. Dr. Simin Aysel Florescu: "Eficacitatea lor se apropie de zero dupa aceasta zi"

Sursa: Adevarul
Sambata, 16 Octombrie 2021, ora 14:14
64 citiri
Indelung asteptat si vazut ca un nou tratament-minune, tratamentul cu anticorpi monoclonali nu poate fi administrat oricarei categorii de pacienti Covid. Medicul Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului "Victor Babes" din Bucuresti, a explicat care este conditia de baza. Managerul Spitalului de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes" din Bucuresti, conf. dr. Simin Aysel Florescu, medic primar boli infectioase, a explicat sambata, 16 octombrie 2021, intr-o interventie la postul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.