Pensionarii care lupta sa-i salveze pe infractorii-copii: "Toti pleaca de la sintagma *Niste hoti, niste criminali, isi merita soarta!*"

Sursa: Adevarul
Joi, 08 Februarie 2018, ora 17:13
99 citiri
Pastorul Viorel Lupu si antrenorul de sah pensionar Nicu Barbarasa au inceput in ianuarie 2018 un nou proiect intr-un centru de detentie a minorilor, fiind convinsi ca tinerii care au apucat pe cai gresite pot sa-si schimbe cursul vietii. Viorel Lupu, fost militar, fost profesor la Academia Navala Constanta, in prezent pastor al Bisericii "Vestea Buna" din Slatina, si Nicu Barbarasa, pensionar, antrenor personal de sah pentru copiii care vor sa invete sau sa se perfectioneze in jocul mintii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.