Performanta deosebita pentru o eleva din Slatina: aur european la Geografie. Profesor: "Eforturile si pasiunea au fost rasplatite"

Sursa: Adevarul
Vineri, 28 Iunie 2019, ora 11:14
71 citiri
Eleva Delia Dumitrescu a obtinut cel mai bun rezultat al ei de pana acum, medalia de aur la Olimpiada Europeana de Geografie, lotul Romaniei obtinand in competitia desfasurata in Serbia doua medalii de aur si doua de argint la seniori. Delia Dumitrescu, mezina echipajului, este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National "Ion Minulescu" din Slatina si o pasionata de geografie, anul trecut reusind bronzul la Balcaniada de Geografie, insa in acest an a concurat la categoria superioara de varsta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.