Pericolul pentru copiii crescuti pe tiparul "gras si frumos". Dr. Mihai Craiu: "80% din obezitatea copilului nu are legatura cu zestrea genetica"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Decembrie 2021, ora 13:40
95 citiri
In Romania sunt astazi de doua ori mai multi copii obezi decat cu 10 ani in urma, insa vestea buna este ca genetica nu joaca un rol atat de important pe cat se credea. Unde gresesc parintii si ce este de facut - a explicat dr. Mihai Craiu. "Gras si frumos nu este corect din punct de vedere medical", a explicat medicul primar pediatru Mihai Craiu, in cadrul emisiunii "Sfat de sanatate", la Antena 3.
Reputatul medic spune ca vorba populara "Aschia nu sare departe de trunchi", cel putin cand vine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.