Povestea coregrafei care le-a predat cursuri de dans copiilor surdo-muti:"Ei simt vibratia la talpi, dar e foarte important omul din fata lor"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 August 2019, ora 19:30
56 citiri
Coregrafa Iuliana Balaita (50 de ani) din Slatina, judetul Olt, coordoneaza patru trupe cunoscute de dans, plus una de incepatori. Este primul coregraf care a activat in mediul privat inca din anii '90, iar elevii sai vin la sala de la cativa anisori si pleaca atunci cand parasesc orasul ca sa mearga la facultate Iuliana Balaita face dans cu copiii de aproximativ 25 ani, iar in tot acest timp, cunoscandu-si temperamentul, a avut tangente cu sistemul de invatamant doar prin prisma colaborarilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.