Preotul care duce an de an daruri romanilor uitati din Bulgaria: "Traiesc intr-o saracie crunta, copiii de gradinita si scoala primara nu mai stiu romaneste"

Sursa: Adevarul
Luni, 17 Decembrie 2018, ora 16:10
93 citiri
200 de pachete destinate copiilor vor ajunge, pe 26 decembrie, la Vidin si in cateva sate din vecinatate unde traiesc vlahi, un preot din Olt facand de ani buni vizita in mijlocul romanilor de peste Dunare. Preotul Ion Iagaru, din Caracal, pregateste in aceasta perioada sute de pachete pentru copiii nevoiasi. Alaturi de copiii din Olt si din judetele vecine, de cadouri se vor bucura, si in acest an, 200 de copii din Bulgaria. 150 de cutii sunt pentru copiii romanilor din zona Vidin, de care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.