Presedinte Sanitas Olt: "In octombrie, doar la Spitalul Slatina, 72 de asistenti si infirmieri au fost confirmati cu COVID"

Marti, 27 Octombrie 2020, ora 11:21
36 citiri
Doua asistente de la unitati medicale din Olt au murit, saptamana aceasta, din cauza COVID. Doua femei cu varsta pana in 50 de ani, care nu aveau mari probleme de sanatate. Colegii asistentei de la Spitalul Slatina spun ca femeia nu avea boli asociate, iar cea de la spitalul din Bals avea obezitate grad II si hipertensiune arteriala.

Grav este ca alte cadre medicale de la spitale din Olt, precum un asistent de la UPU Slatina, ce este transferat la Spitalul Colentina, si o infirmiera de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.