Presedintele CJ Olt, despre vaccinarea anti-COVID: "Nu m-as vaccina. Sunt alte persoane care ar trebui sa fie primele vaccinate"

Joi, 26 Noiembrie 2020, ora 15:42
49 citiri
Vaccinul impotriva infectiei cu noul Coronavirus nu a fost inca scos pe piata, insa Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, spune ca si atunci cand acesta va fi disponibil pe piata pentru romani el nu se va vaccina si considera ca printre primii care ar trebui sa se vaccineze anti-COVID sunt oamenii din linia intai, dar si categoriile de persoane mai vulnerabile.

"Nu cred ca are importanta daca este gratuit sau platit, cu siguranta nu m-as vaccina. Cred ca sunt alte categorii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Eveniment de Olt