Psihologii scolari, antrenorii si profesorii din palate si cluburi contesta modificarile din pachetul "Romania Educata". "Sportul de performanta se prabuseste"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 20 Iulie 2022, ora 06:03
153 citiri
Mai multe categorii de dascali fierb in aceste zile, de cand cele mai noi modificari anuntate de oficialii Ministerului Educatiei le pun in pericol statutul de dascal. "Desfiintare" si "comasare" sunt cuvintele care sperie, ministrul, in schimb, incearca sa linisteasca spiritele vorbind de "descentralizare". Mii de profesori care astazi predau in palatele si cluburile elevilor, dar si in cluburile sportive scolare, au aflat peste noapte ca in doi ani de la adoptarea legilor aflate in dezbatere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.