Saptamana plina de activitati la Colegiul National "Ion Minulescu"

   

"Scoala altfel" a insemnat pentru micutii elevi ai clasei a II-a B din cadrul Colegiului National "Ion Minulescu" o intreaga saptamana de activitati deosebite si relaxante, care le-au pus la incercare imaginatia si creativitatea.
In fiecare zi a saptamanii, elevii au avut un program distractiv, conceput pe o anumita tema.

Astfel, printre activitati, micutii au avut in orar educatie pentru sanatate, activitate in cadrul careia au invatat notiuni de igiena, educatie rutiera, in cadrul careia au invatat semnele de circulatie prin abilitati practice si au participat la concursul "Pasaport pentru cultura" si.

O activitate inedita a fost prezenta actorilor Teatrului "Anton Pann" din Ramnicu-Valcea, care au interpretat pe scena amfiteatrului Colegiului piesa de teatru "Gascanelul laudaros". Saptamana s-a incheiat cu o actiune in cadrul careia elevii au confectionat felicitari si ornamente pentru Paste, iar lucrarile lor au fost expuse intr-o mica expozitie in sala de clasa.

Saptamana 6-10 Aprilie a fost dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, pe parcursul careia nu s-au organizat cursuri. Scopul acestui program a fost implicarea tuturor elevilor si a cadrelor didactice in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale elevilor, sa puna in valoare talentele si capacitatile acestora in diferite domenii si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, in contexte nonformale.
Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 19:15
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Descindere la un corabian de 80 de ani, acuzat de producere ilegala de alcool
Locuinta unui barbat de 80 de ani, din orasul Corabia, a fost perchezitionata miercuri de politistii ...
FOSTUL PRIMAR SI FAMILIA AU CORONAVIRUS!
La Primaria municipiului Caracal a avut loc sedinta de investitura a noului primar. Domnul Marian ...
Motociclist de 15 ani, mort dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier
Un adolescent de 15 ani, din comuna Ganeasa, a ajuns in coma la spital si a murit la scurt timp, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor