Scandalul din Olt in urma caruia un director proaspat numit a fost destituit se reaprinde. "Cum sa ajungi director de scoala cu nota 4 la concurs"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 10:47
124 citiri
Ultimul concurs pentru ocuparea posturilor de director si director adjunct vacante la scolile din judetul Olt a fost invaluit in suspiciuni legate de corectitudinea examinarii si notarii. Un director a fost destituit la scurt timp dupa numire, dar scandalul continua. O investigatie Recorder vorbeste despre note "umflate" si cu 4 puncte din cele 7 necesare. Desi la fiecare concurs pentru ocuparea posturilor de director de scoala "ies vorbe", dupa cel organizat la inceputul acestui an in Olt s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.