Scoala de vara pe ulita: cum sunt stimulati copiii din comunitati defavorizate. "Fetele nu vor sa se marite, viseaza altceva"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 03:03
54 citiri
Zeci de copii dintr-o comunitate saraca din Olt, multi dintre ei care nu au fost niciodata la scoala, unii pentru ca nu au documente de identitate, asteapta ziua din saptamana in care pe ulita lor vin doamnele cu fise si creioane colorate si-i invata sa scrie La inceputul vacantei de vara, patru doamne implicate intr-un proiect care are drept scop combaterea saraciei in mediile defavorizate au venit in catunul de romi din Stoenesti, judetul Olt, cu lucruri pentru cei mai saraci. Le-au adus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.