Secretele unui fermier care a reusit sa livreze legume in supermarket. "Niciun retailer nu vine cu tirul si sacosa cu bani prin sat"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Mai 2020, ora 15:41
105 citiri
Un fermier dezvaluie cum a ajuns sa livreze unui lant de magazine foarte cunoscut legume speciale, dar si legumele "clasice". "Secretele" sale sunt aproape la indemana fiecarui fermier, iar consumatorul ar putea cumpara legume romanesti mare parte din an. Desi ne vine greu sa recunoastem, atunci cand ajungem in supermarket ne vom indrepta totdeauna privirea spre produsele foarte aspectuoase. In ultimii ani insa, consumatorul a inceput sa ceara legume produse in Romania, chiar daca nu este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.