Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea: "Sustinem si depunem motiune simpla impotriva ministrului Investitiilor si Fondurilor Europene!"

Joi, 10 Iunie 2021, ora 13:49
34 citiri
Parlamentarul de Olt Siminica Mirea declara ca "ineficienta, lipsa de pricepere si neimplicarea au atins cote maxime, generand astfel pagube mari Romaniei si cetatenilor romani". Senatorul social democrat face referire la Planul National de Rezilienta si Redresare care in tarile din Europa inseamna redresare si dezvoltare, insa in Romania este la secret si genereaza saracie si austeritate.

"In tarile europene, PNRR-ul inseamna redresare si dezvoltare, in schimb, in tara noastra, acest plan ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Eveniment de Olt