Senatorul PSD Stanescu, mesaj de 1 Decembrie: "Este un moment solemn cand toti liderii politici sunt datori sa lase la o parte adversitatile, orgoliile si interesele politice marunte"

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 21:47
250 citiri
Sunt 104 ani de cand s-a infaptuit Marea Unire de la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 1918, iar cu aceasta ocazia majoritatea politicienilor olteni au transmis mesaje pentru romani care sarbatoresc Ziua Nationala. Printre ei s-a numarat si Paul Stanescu, senator de Olt si secretar general PSD, care a spus ca Ziua Romaniei reprezinta sarbatoarea unitatii si a mandriei de a fi roman, insa a tinut sa declare si ca "este un moment solemn cand toti liderii politici sunt datori sa lase la o parte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Eveniment de Olt