"Slatina, orasul in care traim", povestea minutios documentata despre orasul de pe malul Oltului. Elevii vor putea studia optionalul "Istoria Slatinei"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Decembrie 2019, ora 10:10
93 citiri
Dupa "Varstele Slatinei" si "Slatina pe drumul Marii Uniri", realizate in anii precedenti, istoricul Aurelia Grosu a lansat, miercuri, 18 decembrie 2019, un nou film despre orasul de pe malul Oltului. Filmul, desi nu mai putin riguros decat precedentele, este realizat cu o nota sentimentala, trecand privitorul cu imaginatia prin mai multe epoci si aducandu-l in prezent prin interventia tinerilor care au dus faima Slatinei in tara si in lume, intervievati de realizator, dupa ce slatinenii "cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.