Trei imbolnaviri noi in cadrul Spitalului Municipal Caracal. Fostul manager, printre infectati

   

S-au inregistrat noi infectii cu Coronavirus la nivelul Spitalului Municipal Caracal. Potrivit unor surse medicale, este vorba despre trei persoane, fiind vorba de doi angajati de la Contabilitate si un cadru medical. Economistul Marian Mitran, fost manager al unitatii medicale suport COVID-19, in care sunt tratati pacientii infectati cu virusul, pana in luna mai a acestui an, se numara printre noile imbolnaviri.
In afara de economistul Marian Mitran, fostul director al Spitalului Caracal, infectati cu virusul SARS-CoV-2 mai sunt Silviu Rotunjanu, actualul director economic al unitatii medicale, dar si un medic pneumolog.

Dupa confirmarea celor trei persoane, la nivelul spitalului s-a deschis o ancheta epidemiologica si, potrivit unor surse medicale, toate cele trei persoane ar fi fost contacti ai contactilor cadrelor medicale de la Compartimentul Primiri Urgente Caracal, care au fost pozitivate cu Coronavirus de-a lungul ultimelor saptamani.

Noile infectii s-au inregistrat dupa raportarea Grupului de Comunicare Strategica si a reprezentantilor Prefecturii si Directiei de Sanatate Publica Olt de sambata, ora 13:00, asadar bilantul cazurilor de COVID-19 inregistrate in judet creste la 269.

Acestea nu sunt singurele imbolnaviri cu virusul SARS-CoV-2 de la unitatea medicala caracaleana. Pana acum, s-au mai infectat patru asistente de la Urgente, dar si doi angajati din sectorul administrativ.

Catalin FIRCOIU
Sambata, 04 Iulie 2020, ora 18:21
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
UN FOST DIRECTOR DIN OLT A INCETAT DIN VIAEsA
Fostul director al Muzeului de Arheologie si Etnografie al orasului Corabia, Florea Baciu, a incetat ...
Oltenii care nu poarta masca, amendati cu pana la 2.500 de lei incepand de joi
De joi, 6 august, purtarea mastii de protectie in mai multe zone aglomerate devine obligatorie si in ...
Cinci decese intr-o singura zi la spitalul suport COVID din Caracal. O tanara de 23 de ani, printre morti
In ultimele 24 de ore, potrivit unor surse medicale, cinci persoane si-au pierdut viata pe Sectia ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor