Tribunalul Olt a respins cererea familiei Macesanu de a judeca separat cauza. Procesul, la secret: "Ne-a pus in vedere sa nu dezvaluim informatii"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Octombrie 2020, ora 13:54
28 citiri
Primul termen de judecata pe fond in dosarul crimelor de la Caracal a adus nemultumiri in familiile fetelor ucise de Gheorghe Dinca. O cerere a fost respinsa, o alta va fi transmisa instantei superioare. Familia Alexandrei Macesanu a cerut disjungerea cauzei de cea a Luizei Melencu, avocatul Aurel Moldovan precizand ca va solicita si o noua expertiza medico-legala si invocand faptul ca in cazul Luizei Melencu nu exista nici fragmente osoase, nici analiza ADN si nici certificat constatator al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.