VIDEO Acuzatii grave la adresa medicilor dupa decesul unui pacient COVID: "Pastreaza medicamentele pentru cine vor ei, ei decid viata semenilor"

Sursa: Adevarul
Joi, 12 Noiembrie 2020, ora 17:20
54 citiri
O femeie diagnosticata cu COVID-19 care intre timp s-a vindecat a fost anuntata ca sotul sau a decedat, joi-dimineata, 12 noiembrie 2020, la spitalul din Slatina, din cauza aceleiasi boli. Femeia povesteste prin ce a fost nevoita sa treaca, cum i-a cumparat tratamentul si a cautat cu disperare donatori de plasma. Marturia unei femei care joi-dimineata, 12 noiembrie 2020, a fost anuntata ca sotul sau a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina vorbeste despre fata hidoasa a pandemiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.