VIDEO Ambasadorul Rusiei, la fabrica din Slatina controlata de grupul rusesc TMK: "Schimburile economice au atins o cifra de 4 miliarde de dolari"

Sursa: Adevarul
Vineri, 16 Februarie 2018, ora 15:15
125 citiri
Oficialii sucursalei din Slatina a TMK Artrom, companie controlata de grupul rusesc TMK, au inaugurat oficial vineri, 16 februarie, o investitie de 36 milioane de dolari realizata la fabrica din Olt, la eveniment participand si ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin. Ambasadorul Rusiei a tinut un discurs inainte de taierea panglicii pentru noua capacitate de productie. Kuzmin a vorbit despre cresterea schimburilor economice intre Romania si Rusia si despre investitiile rusesti pe piata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.