VIDEO. Filmul bataii de la Brastavatu

   

In agresiunea care a avut loc pe terasa unui bar din comuna Brastavatu, in seara celei de-a treia zi a anului, au fost implicate in jur de sapte persoane. Asta reiese din imaginile suprinse de una dintre camerele de supraveghere montate in incinta localului, care a surprins intregul scandal izbucnit spontan. Se observa clar cum doi indivizi, inarmati cu o bata, respectiv o sapa, vin pe terasa si se iau de doi barbati pe care ii lovesc neincetat pana cand acestia cad la pamant.
Desi alti clienti ai barului au incercat sa-i desparta, barbatii care erau cazuti pe ciment au fost in continuare loviti de agresori cu obiectele contondente, dar si cu picioarele, de nu s-au mai putut ridica. Minute bune au stat la pamant pana cand au reusit sa-si revina, insa una dintre victime, chiar daca era plina de sange pe fata, continua sa fie lovita cu palmele. Totodata, din filmare se vede ca cei implicati ar fi consumat si bauturi alcoolice.

Un barbat in varsta de 39 de ani, din Brastavatu, a ajuns la Spitalul Municipal Caracal in urma altercatiei, iar de aici a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, pentru ca apoi sa ajunga sa primeasca ingrijiri medicale si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova. Pe 15 ianuarie, acesta s-a externat si concluziile medicului legist arata ca leziunile traumatice suferite in timpul bataii i-au pus viata in primejdie. Initial, cauza a fost cercetata de politistii Sectiei 10 Politie Rurala Visina, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetu Corabia, insa marti dosarul a fost declinat spre solutionare anchetatorilor de la Parchetul Olt. Agresorul acestuia s-a stabilit a fi un barbat de 43 de ani, tot din Brastavatu, care a fost saltat de oamenii legii in urma a doua perchezitii domiciliare care au avut loc la Brastavatu, tot in cursul zilei de marti.

Imagini cu un puternic impact emotional
Marti, 19 Ianuarie 2021, ora 19:12
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Fostul vicepresedinte al CJ Olt, Ioan Ciugulea, trimis in judecata pentru luare de mita
Ioan Ciugulea, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Olt pana anul trecut, a fost trimis in ...
Cand trecem la ora de vara 2021. Ceasurile vor trebui date cu o ora inainte
Este primul weekend al lunii martie, luna in care se va face trecerea la ora de vara 2021, poate ...
Incidenta infectiilor SARS-CoV-2, crescuta in mai multe localitati. 2,12 in municipiul Slatina si 1,14 la Caracal
Rata de infectare cu noul Coronavirus, cumulata in ultimele 14 zile, este in crestere nu doar in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor