VIDEO Liderul de sindicat ALRO anunta falimentul companiei, desi s-a raportat triplarea profitului. "Este doar pe hartie"

Sursa: Adevarul
Luni, 24 August 2020, ora 14:57
107 citiri
Desi Grupul ALRO a anuntat pentru semestrul I un profit net de 254 milioane lei, fata de 80 milioane lei anul trecut, liderul unuia dintre marile sindicate din fabrica slatineana de producere a aluminiului spune ca in conturi nu mai sunt bani decat pentru salariul din 26 august. Liderul Sindicatului Liber Aluministul, un sindicat cu peste 650 membri din ALRO, Constantin Popescu, a sustinut luni, 24 august 2020, o conferinta de presa la sediul societatii, anuntand ca fabrica este pe punctul de a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.