VIDEO Tribunalul Olt decide daca masina cu care Dinca le-a rapit pe Luiza si Alexandra poate fi vanduta. "Unde mi-ai dus copilul, scarba dracu'?"

Sursa: Adevarul
Marti, 23 Iunie 2020, ora 09:45
21 citiri
Aparatorii familiei Luizei Melencu au cerut Tribunalului Olt sa impiedice valorificarea a doua autovehicule care ii apartin lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu.
Un autoturism si o autoutilitara care ii apartin lui Gheorghe Dinca, barbatul de 67 ani din Caracal acuzat de procurorii DIICOT ca le-a sechestrat, violat si ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, au fost scoase la licitatie de Autoritatea Nationala de Administrare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.