VIDEO Unu din trei pacienti de la spitalul Schitu are COVID-19. Sase cazuri noi in ultima zi. "Au avut echipamente, eu stiu ca le-au avut pe stoc"

Sursa: Adevarul
Joi, 20 August 2020, ora 17:30
48 citiri
Aproape o treime dintre pacientii Spitalului de psihiatrie Cronici Schitu sufera de COVID-19, iar cazuri noi continua sa apara. Numarul pacientilor infectati cu SARS-CoV-2 in Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu a ajuns joi, 20 august 2020, la 55, in timp ce numarul personalului testat pozitiv se patreaza de doua zile la 20. In ultima zi, sase noi cazuri de infectare in randul pacientilor au fost confirmate in laborator. Cei mai multi pacienti infectati sunt tratati chiar in spitalul in care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.