Voiculescu, despre infectarile de la SAJ Olt: "Trebuie intrebat managerul institutiei despre lipsa procedurilor si a circuitelor"

Vineri, 22 Mai 2020, ora 11:22
63 citiri
Presedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a facut acuzatii la adresa conducerii Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, unde 15 angajati au fost confirmati cu COVID-19. Acesta a precizat ca despre lipsa procedurilor si a circuitelor trebuie sa fie intrebat managerul institutiei.

"Domnilor, fie stati prost cu memoria, fie nu intelegeti organigrama unei institutii. Serviciul Judetean de Ambulanta Olt este condus de un manager. Si daca tot vorbiti de competente profesionale, poate ar trebui mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.