Voiculescu, replica amenintatoare pentru Gigel Stirbu

   

Presedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu si cei doi vicepresedinti Marian Vasile si Daniel Tudor au sustinut astazi o conferinta de presa la sediul partidului. Ei au prezentat rezultatele obtinute la primul tur al alegerilor prezidentiale si au precizat ca echipa PNL Olt a reusit o crestere semnificativa a scorului, la acest scrutin.
Vizibil deranjat de declaratiile facute de colegul sau de partid Gigel Stirbu, Liviu Voiculescu, presedintele PNL Olt, a iesit la atac. Rezultatul obtinut de filiala sa nu este cel mai mic din tara, iar procentul trebuie analizat luand in considerare mai multe aspecte. "Analiza rezultatelor unor alegeri nu se mai face strict prin prisma unor cifre. Aceasta analiza a fost facuta cu raportare la mai multi factori, pentru ca in mod evident patternul votului din sudul Romaniei este diferit de votul din Ardeal. Judetul Olt este judetul cu cele mai multe comune, 104 si se stie dupa toate studiile politice, in mediul rural votul are o inclinatie mai mare catre partidele de stanga si e defavorabil formatiunilor de dreapta", a declarat Liviu Voiculescu.
Iar atitudinea lui Gigel Stirbu este una total nepotrivita, a spus presedintele PNL Olt. "Sa incerci sa dinamitezi o filiala si munca unor colegi liberali de frica pierderii pozitiei pe o lista la alegerile parlamentare, mie unul, va spun sincer si cu emotie, imi denota un cinism pe care rar mi-a fost dat sa il vad la un om", a precizat presedintele PNL Olt.
Mai mult decat atat, Voiculescu a declarat raspicat ca acest razboi intern se va incheia dupa alegerile prezidentiale.
Voiculescu a reiterat ideea "momentului de cotitura pentru liberalismul din Olt", insa intr-o declaratie in care se citeste tonul amenintator la adresa deputatului Stirbu. "Va garantez si ati vazut ca m-am tinut intotdeauna de promisiune: dupa turul II al alegerilor, eu Liviu Voiculescu, presedintele filialei Olt a PNL, cu orice risc, voi face o conferinta de presa si voi spune toate lucrurile urate care s-au intamplat in aceasta campanie electorala", a spus Voiculescu.
Liderii liberalilor au concluzionat ca filiala din Olt ar fi putut obtine un rezultat mai bun, iar in turul al doilea au ca obiectiv castigarea alegerilor.

Simona Varban
Vineri, 15 Noiembrie 2019, ora 17:24
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Dosar penal deschis in urma accidentului de munca mortal de la ALRO Slatina
Un barbat de 56 de ani, din comuna Brancoveni, a murit miercuri seara intr-un accident de munca ...
Traseist de Olt, pe lista lui Barna
"Oameni noi" si "politicieni integri" - acestea sunt mesajele favorite ale celor din USR PLUS atunci ...
A murit de COVID-19 dupa ce s-a externat din spital, la cerere
Unul dintre cele doua decese anuntate vineri este al unui barbat care, desi era diagnosticat cu noul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor