Nora Filipoiu din Slobozia -castigatoarea Trofeului editiei a XIX a Festivalului National de Muzica Usoara "Radu Serban"

Luni, 10 Septembrie 2018, ora 17:21
104 citiri
S-a incheiat si editia a XIX-a a Festivalului National de Muzica Usoara "Radu Serban ". Incinta Teatrului de Vara din Caracal, locul unde s-a desfasurat Festivalul, inca mai vibreaza de la acordurile melodiilor lui Radu Serban intrerpretate de tinerii concurenti, care timp de doua zile s-au straduit sa impresioneze exigentul juriu condus de Titus Andrei pentru obtinerea mult ravnitul Trofeu. In ultima seara a Festivalului, la Gala Laureatilor in prezenta juriului si a primarului municipiului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.