Culisele jocului ALRO - CS Mioveni! A facut Papura echipa pe genunchi? Vezi ce explicatii a dat Papura pentru selectia si schimbarile facute!

Marti, 10 Mai 2011, ora 00:12
245 citiri
Discrepanta extrem de mare intre jocul prestat de ALRO Slatina cu CS Mioveni si partidele din acest an cu Vointa Sibiu, Gaz Metan CFR Craiova, Muresul Deva, Poli Iasi si cu UTA Arad. Pana la jocul cu CS Mioveni, aluministii au aratat fotbal adevarat, au intors rezultatul, i-au incantat pe oamenii care au luat loc in tribunele stadionului "1 Mai".

Fata de CS Mioveni, Vointa Sibiu a jucat fotbal la Slatina, insa aluministii au avut o prestatie de buna, reusind sa inscrie trei goluri in poarta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Eveniment de Olt