Eugen Riosanu se desparte de Alro Slatina. Urmeaza si altii

   

Alro Slatina aduce jucatori pe banda rulanta pentru a-si intari lotul pentru viitoarea editie de campionat.

Pana acum, oficialii slatinenilor s-au inteles cu sapte jucatori.

Alin Sorin Gligor, Alin Liviu Ignea, Gabriel Siminic, Christian N'Kongue, Petrica Hutanu, Alin Pavel si Daniel Ghita vor evolua in noul sezon la malul Oltului. De asemenea, Cosmin Crusoveanu, Alexandru Bugiu si Cristopher Quist si-au prelungit si ei intelegerile cu formatia locala. Oficialii echipei au anuntat insa ca mai sunt in discutii si cu alti jucatori, iar numele acestora vor fi dezvaluite in perioada urmatoare. Din actualul lot o parte pleaca. Prima despartire s-a produs in urma cu ceva timp, cand atacantul Alexandru Marin a decis sa mearga la alta grupare. Dupa acesta si Eugen Riosanu nu va mai continua cu Alro. Fotbalistul a fost prezentat de Adrian Mititelu in noua echipa a Craiovei care va fi formata si il va avea ca antrenor pe Nicolo Napoli. Oficialii olteni au confirmat ca nu i-au mai facut nicio oferta jucatorului, al carui contract a expirat dupa terminarea campionatului. "Nu i-am mai facut nicio oferta lui Riosanu. I-a expirat contractul acum in vara si poate merge la orice echipa isi doreste" a afirmat Ionut Ivan, presedintele executiv al formatiei locale. Dupa Riosanu si Salajan, Cuedan si Polgar s-ar putea desparti de Alro. Potrivit site-ului Sport Arad ultimul dintre ei ar vrea sa joace la UTA daca este dorit. "Am avut contacte cu Olimpia Satu Mare si Luceafarul Oradea, insa deocamdata nu am decis nimic. Mi-ar placea sa revin la UTA, echipa care m-a crescut, daca sunt dorit. As dori sa-mi indeplinesc un vis, acela de a promova si - eventual - a juca in tricoul alb-rosu in Liga 1" a spus Polgar.

In alta ordine de idei, in noul lot al formatiei FC Universitatea Craiova se regasesc si alti jucatori care au mai evoluat la Slatina. Ovidiu Stoianof, Robert Saceanu, Catalin Craciun si Eugen Riosanu au fost anuntati de Adrian Mititelu ca sunt jucatorii noi echipe.

Lotul de jucatori va fi compus din urmatorii: portari: Dumitru Hotoboc, Aurel Preda; jucatori de camp: Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof, Robert Saceanu, Catalin Craciun, Eugen Riosanu, Sorin Busu, Nelu Nicolae, Robert Cale, Bogdan Ciocarla, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Claudiu Balan, Ionut Marzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stania, Lucian Patru.
Vineri, 05 Iulie 2013, ora 00:12
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor