S-a incheiat cea de-a cincea editie a turneului "Milioane de Zambete"

   

Week-endul acesta s-a desfasurat pe stadionul doi al complexului sportiv "1 Mai" turneul "Milioane de Zambete". Organizat de Inter Campus Romania Slatina, turneul s-a bucurat si in acest an de succes, ca de fiecare data.

La aceasta editie au participat aproximativ 330 de copii cu varstele cuprinse intre 6-13 ani de la 26 de echipe. Formatiile participante au fost: CSS Slatina, Liceul cu Program Sportiv Slatina, A.S. Proxima (Inter Campus Slatina), F.C Bals, F.C. Scornicesti, Inter Campus Romania Valce, A.S. Crampoia, Constructorul Slatina si CSM Valcea. Pe stadionul doi au venit si copii din oras pentru a urmari partidele de fotbal si pentru a participa la diferite activitati organizate de Inter Campus Romania Slatina. "Ca in fiecare an, atmosfera turneului a fost intretinuta pe tot parcursul programului cu activitati dedicate atat micilor fotbalisti cat si tuturor copiilor ce au fost prezenti la eveniment" a precizat Constantina Patrascu, coordonatorul proiectului. Printre activitatile la care au participat cei mici se numara tenis de masa, paint ball la tinta, angry birds, labirintul cu mingea, tir cu arcul, zumba dance si altele. Turneul "Milioane de Zambete" a avut si un meci de deschidere in acest an. Antrenorii de la Inter Campus au intalnit intr-un meci amical o selectionata a jurnalistilor locali, echipa care a pierdut cu 3-0.
Marti, 25 Iunie 2013, ora 20:06
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Cum a devenit sotia unui fost primar interbelic sefa unei bande de hoti. Batranii satului vorbesc inca despre ispravile "Linei lui Milan"
O slujnica ajunsa stapana casei in familia unui negustor din perioada interbelica a ajuns sefa unei ...
Oltenia, lovita de lapovita si ninsoare
Meteorologii au transmis, joi, o informare de ninsori, lapovita si vant puternic, valabila de ...
Olteanca moarta de COVID, dupa ce a refuzat internarea
O femeie, de 65 de ani, din mediul urban, s-a prezentat pe 12 noiembrie la Spitalul Orasenesc ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor