Înapoi la listarea arhivei

15 Octombrie 2010 - Aici e gradinita, aici e bordelul

Un caz uluitor de prostitutie s-a petrecut, ani la rand, in cladirea unei gradinite centrale din Slobozia, fara ca autoritatile sa se sesizeze.

15 Octombrie 2010 - Urziceni - Gaz Metan 0-0 | LIVE

Etapa a XI-a a Ligii I la fotbal debuteaza astazi la Urziceni. Meciul Unirea Urziceni - Gaz Metan Medias incepe la ora 18:00 si va fi translis in direct de gsptv.

15 Octombrie 2010 - Arcade sparte si fete frumoase diseara la gala K1 de la Slobozia

Gala de kickboxing din aceasta seara este o premiera absoluta pentru micutul orasel de Baragan. Cei 14 luptatori care se vor infrunta in fata publicului au avut cantarul oficial aseara la un

15 Octombrie 2010 - Profesorii din Ialomita intra in greva japoneza

Cadrele didactice din mai multe scoli ialomitene sunt solidare cu invatatoarea din Caracal ajunsa in cea de a 53-a zi de greva foamei. Pentru a-si arata sprijinul, dascalii intra astazi in greva

15 Octombrie 2010 - Solidaritate la necaz

Dascalii ialomiteni vor fi maine in greva japoneza, in semn de solidaritate cu invatatoarea din Caracal, care se afla de peste 50 de zile in greva foamei.

15 Octombrie 2010 - Azi avem meci: Unirea Urziceni - Gaz Metan Medias

Liga intai de fotbal revine, dupa o pauza de doua saptamani, impusa de meciul nationalei Romaniei cu Franta. Etapa a 11-a debuteaza vineri, cu meciul dintre Unirea Urziceni si Gaz Metan Medias.

15 Octombrie 2010 - Sindicalistii din Ialomita vor picheta astazi sediul Organizatiei Judetene a PDL

Circa 200 de salariati din sanatate, finante, invatamant si alte structuri sindicale din judet, vor manifesta vineri la pranz in fata sediului Filialei PDL din Slobozia.

15 Octombrie 2010 - Greva sindicalistilor din finante s-a extins la nivelul judetului Ialomita

Angajatii mai multor institutii ale statului au intrerupt ieri lucrul si au protestat nemultumiti de salariile mici pe care le primesc, in urma reducerilor.

15 Octombrie 2010 - Organizatia Crucea Rosie doneaza alimente persoanelor nevoiase, cu ocazia Zilei Hranei

Ziua mondiala a hranei este marcata in fiecare an, pe 16 octombrie, iar voluntarii din toata lumea incearca sa procure hrana, pentru persoanele care inca sufera de foame.