Înapoi la listarea arhivei

30 Noiembrie 2010 - Piata Revolutiei asteapta sarbatorile de iarna

Anul acesta, slobozenii vor simti din plin magia sarbatorilor de iarna, care se apropie cu pasi repezi.

30 Noiembrie 2010 - Sport pentru elevii din Urziceni

Trei scoli din Urziceni, impreuna cu Primaria municipiului, au intocmit un proiect prin care doresc sa infiinteze Asociatia Sportiva Municipala a orasului.

30 Noiembrie 2010 - Milionarul Cristian Dorin Dragoi, audiat in dosarul *Caii de la Fierbinti*

Marti, 30 noiembrie, controversatul om de afaceri Cristian Dorin Dragoi a fost audiat de ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor in dosarul penal constituit ca urmare a genocidului cabalin de

30 Noiembrie 2010 - Cautati un loc de munca?

Cele mai multe locuri de munca sunt pentru muncitori calificati (24), in timp ce pentru persoanele cu studii superioare si medii exista 22 de locuri vacante.

30 Noiembrie 2010 - Mos Nicolae va aduce la Slobozia Targul sarbatorilor de iarna

In Piata Revolutiei din municipiul resedinta de judet vor fi instalate casute din lemn frumos ornate, de unde putem achizitiona produse specifice sarbatorilor.

30 Noiembrie 2010 - Ajutor pentru sanatate

Consiliul local Slobozia va decide astazi asupra oportunitatii de sustinere cu bani de la buget a tratamentului pentru doua persoane si cheltuielilor de chirie a trei medici specialisti.

30 Noiembrie 2010 - Muzeul Judetean pregateste o expozitie speciala la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea

Pe 1 decembrie, ialomitenii sunt asteptati sa viziteze o expozitie inedita, cu fotografii si documente din vremea Marii Uniri de la Alba Iulia.

30 Noiembrie 2010 - Primaria Slobozia va restrictiona activitatea de comercializare a magazinelor de etnobotanice

La propunerea consilierului PSD, Danut Nedelcu, in municipiul resedinta de judet se va interzice autorizarea comertului cu etnobotanice pe o raza de 1.000 m in jurul scolilor si spatiilor destinate

30 Noiembrie 2010 - 29 de zile in vacanta

In noaptea de sambata spre duminica, un tanar de 26 de ani a vrut sa se distreze si, neavand un mijloc de transport adecvat, s-a gandit sa sustraga unul in speranta ca mana legii nu il va prinde.

30 Noiembrie 2010 - Cea mai moderna exploatatie agricola din Ialomita

Situata in nordul judetului Ialomita, comuna Cocora a devenit cea mai moderna exploatatie agricola din Ialomita. Acest lucru se datoreaza danezilor de la JD Agro care, realizeaza in Baragan cea mai

30 Noiembrie 2010 - Ex-primarul Butoi, exclus din PIN de social-democratia actualului primar Grigore

Axintele este o comuna cu nici 3000 de locuitori, aruncata barbar la marginea judetului, departe de civilizatie. Asta n-o impiedica insa, cind si cind, sa revina in atentia opiniei publice cu ispravi