Înapoi la listarea arhivei

22 Aprilie 2011 - Compania Nationala de Autostrazi repara 17 kilometri de drum national ialomitean

Dupa 20 de ani de asteptare si un cincinal de cind brailenii au indreptat ca-n palma drumul national catre Slobozia, Compania Nationala de Autostrazi promite refacerea capitala a 17 kilometri din

22 Aprilie 2011 - Vezi aici care sunt cele mai noi joburi vacante si unde te poti angaja in judetul Ialomita

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita pune la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca 77 de posturi vacante pentru zilele urmatoare.

22 Aprilie 2011 - Sofer pe cisterna, depistat ca vindea motorina 'la negru'

Politistii cerceteaza un bucurestean dupa ce a fost depistat vinzind motorina *la negru*. Astfel, joi, pe raza comunei Dridu, politistii au depistat un barbat, de 47 ani, care transporta motorina de

22 Aprilie 2011 - L-au prins in timp ce incerca sa vinda fier vechi fara documente

Agenti din cadrul Politiei Slobozia au verificat joi, legalitatea operatiunilor desfasurate de o societate de colectare deseuri feroase de pe raza municipiului.

22 Aprilie 2011 - Accident de munca la Alcoprod Urziceni

Vineri dimineata, un barbat a decedat in timp ce se afla la locul de munca. Accidentul de munca s-a petrecut in curtea unei firme din Urziceni, barbatul fiind angajat al Alcoprod.

22 Aprilie 2011 - O mana de credinciosi a participat astazi la slujba de parastas pentru Episcopul Damaschin

In Joia Mare, prelatii Episcopiei Sloboziei si Calarasilor au oficiat ceremonialul crestinesc la implinirea a doi ani de cand cel de-al doilea Ierarh al Episcopiei a trecut la cele vesnice.