Înapoi la listarea arhivei

12 Mai 2011 - Unirea Urziceni - cea mai rapida ascensiune si decadere a unei echipe din Romania

Clubul Unirea Urziceni a stabilit in cei cinci ani petrecuti in Liga I doua recorduri, unul pozitiv, castigand titlul Ligii I cel mai repede de la promovare, si altul negativ, retrogradand la doar

12 Mai 2011 - Masina furata, restituita proprietarului din Germania

Un autoturism furat la sfirsitul anului 2008 si gasit de politistii ialomiteni in 2010 a fost restituit proprietarului de drept, un cetatean din Germania.

12 Mai 2011 - TIR furat din Slobozia, descoperit la Stefanesti- Ilfov

Autotractorul unei firme slobozene, furat in data de 1 mai, a fost descoperit miercuri, in localitatea Stefanesti-Ilfov.

12 Mai 2011 - Doi batrini, victime ale unei inselaciuni

Doi batrini din Fetesti au cazut victimele unei inselaciuni. Profitind de naivitatea oamenilor, doua hoate le-au furat totii banii din locuinta.

12 Mai 2011 - Caloianul a venit la Slobozia

Joi, Caloianul a ajuns si la Slobozia. Evenimentul a fost organizat de Muzeul National al Agriculturii din Slobozia, gazda traditionala a traditiilor agrare de pe Baragan. Ca in fiecare an, au

12 Mai 2011 - 50 de ani de pictura ialomiteana

Muzeul judetean a scos de la naftalina lucrarile de inceput ale pictorilor ialomiteni, pastrate in custodia institutiei din urma cu o jumatate de secol.

12 Mai 2011 - Somerii si cartile de munca

Ialomitenii care s-au aflat in somaj in perioada 1991- 2002 sunt asteptati sa-si ridice carnetele de munca de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca.

12 Mai 2011 - Promovarea s-a inecat in Dunare

Calarasiul a primit cum se cuvine liderul la zi al Seriei a II-a din Liga a III-a, Unirea Slobozia. Vineri, Dunarea a fost sustinuta de un stadion aproape plin, cum Slobozia n-a mai vazut demult.

12 Mai 2011 - Adolescenta disparuta

O adolescenta de 16 ani, din Urziceni, a disparut. Marti, politistii din Urziceni au fost sesizati cu privire la faptul ca Liliana Petrache, de 16 ani, a plecat din Complexul de Servicii pentru