Înapoi la listarea arhivei

30 August 2011 - Slobozia: Gara de 6 milioane de euro

Gara Slobozia Veche este inclusa intr-un megaproiect de renovare menit sa-i redea stralucirea pe care n-a avut-o niciodata si importanta pe care a avut-o odinioara.

30 August 2011 - Secerat in floarea vietii

Neacordarea de prioritate este cauza accidentului de circulatie in urma caruia un tanar de 28 din Slobozia si-a pierdut ieri viata, chiar in centrul civic al orasului.

30 August 2011 - Copil cazut in cap din masina

O fetita din Gheorghe Doja a cazut in cap din remorca unui Papuc si a fost transportata aseara in stare grava la un spital din Bucuresti.

30 August 2011 - Amenzi fara numar

Sambata noaptea, efective sporite de politisti si jandarmi au desfasurat o razie de amploare in mai multe locatii din judet.

30 August 2011 - Astazi debuteaza faza nationala a concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta

Gazduite de Inspectoratul pentru Situatii Urgenta ,,Maior Constantin Ene'' al judetului Bacau, intrecerile se vor derula pe parcursul a trei zile.

30 August 2011 - Dunarea Braila a castigat turneul "Cupa Unirii" de la Slobozia

Timp de doua zile Sala Sporturilor din muncicipiu a gazduit un patrulater amical, rezervat handbalului feminin. Turneul a fost castigat de formatia Dunarea Braila, care activeaza in prima liga

30 August 2011 - USL Ialomita raporteaza victorii electorale inainte de termen

Ceausescu s-ar bucura sincer, tatucul Stalin ar jubila, iar noi le dam dreptate cititorilor care sustin pe site-ul ziarului ca sfada dintre filialele locale ale PNL si PSD e praf in ochii scribilor

30 August 2011 - Angajatii Hoztech, amendati pentru ca au colaborat cu ITM

In urma cu aproape o luna si jumatate, Independent publica sub titlul *ITM protejeaza "tepele" de pe piata locala a fortei de munca*, un articol in care explica cum a fost posibil ca o firma locala

30 August 2011 - Politia Rutiera Ialomita: 19 permise retinute si amenzi de peste 70000 lei

Politistii Serviciului Rutier Ialomita au actionat pe principalele artere din judet pentru asigurarea respectarii normelor rutiere in trafic, pentru prevenirea si combaterea neregulilor care pot

30 August 2011 - Salariati amendati pentru munca la negru

Inspectorii din Ialomita au aplicat primele amenzi pentru munca la negru unor salariati.

30 August 2011 - BAC la limba romana

Peste 1.000 de absolventi din Ialomita au sustinut luni proba scrisa la limba si literatura romana, din carul celei de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.

30 August 2011 - Tenismenii slobozeni in turneu la Campina

Tandemul sportivilor Sorin Iordache-Calin Manda a castigat proba de dublu a campionatului de tenis de camp pentru juniori 14 ani, de la Campina.