Înapoi la listarea arhivei

04 Ianuarie 2012 - Autorul accidentului de la Gheorghe Doja a fost retinut pentru 24 de ore

Fostul sofer de la pompieri va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva, sub acuzatiile de omor din cupla, fuga de la locul accidentului si refuz pentru testarea alcoolemiei.

04 Ianuarie 2012 - Sesiune de dosare pentru tinerii fermieri

Tinerii ialomiteni care vor sa-si dezvolte o afacere in agricultura si sa se instaleze in mediul rural, mai au la dispozitie zece zile pentru depunerea cererilor de proiecte pe Masura 112 "Instalarea

04 Ianuarie 2012 - Tenismenii slobozeni au incheiat onorabil anul sportiv 2011

La ultimul turneu al anului trecut, care s-a desfasurat la Braila, sportivii de la TENIS CON si CSS Slobozia s-au clasat in primele locuri la categoriile de varsta 12 si 14 ani, fete si baieti.

04 Ianuarie 2012 - Putine job-uri la inceput de an

Inceputul de an le aduce somerilor din Ialomita extrem de putine locuri de munca vacante.

04 Ianuarie 2012 - Pompierul care a trimis la cer un tanar nevinovat din Gheorghe Doja si-a petrecut noaptea in arest

Angajatul ISU a fost retinut ieri de oamenii legii pentru 24 de ore si introdus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie. In acest moment, pompierul este prezentat Parchetului de pe langa

04 Ianuarie 2012 - Agresorul de la Barbulesti arestat 29 de zile pentru omor calificat si ultraj

Danuta Chelu (33 de ani), suspectat de faptul ca a ucis in urma scandalului de la Barbulesti o persoana, a fost arestat pentru 29 de zile.

04 Ianuarie 2012 - Incendiu de la un scurtcircuit

In urma unui scurtcircuit produs la instalatia electrica, mai multe piese de mobilier si diverse materiale textile din locuinta unui cetatean din Saveni au fost cuprinse de flacari.

04 Ianuarie 2012 - Priveghi cu manele si gratar, la casa familiei barbatului ucis in conflictul de la Barbulesti

Principalul suspect in cazul uciderii unui barbat din Barbulesti va fi dus, miercuri, la Tribunalul Ialomita, cu propunerea de arestare preventiva, in timp ce victima acestuia va fi inmormantata joi,

04 Ianuarie 2012 - Nici mortul nu era ingeras

Capul clanului ,,Bolovan'', Vasile Chelu, acuza politia de neimplicare in evenimentele care au precedat crima comisa in prima zi a anului la Barbulesti.