Înapoi la listarea arhivei

23 Iunie 2012 - Mandatele de consilieri locali. Viata grea pentru primarii din Manasia si Gura Ialomitei

Saptamana aceasta au loc constituirile consiliilor locale si alegerea viceprimarilor. Sarcina usoara pentru unii, grea daca nu imposibila pentru altii.

23 Iunie 2012 - Primarii in procente

In scurtele comentarii din numarul trecut privind primarii nou alesi va spuneam, printre altele, ca avem douazeci de primari noi in Ialomita, ca USL daca se gandea mai bine mai castiga ceva, ca Gigi

23 Iunie 2012 - Spitalul din Slobozia, primul spital judetean din Romania acreditat de Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor

Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia este primul spital judetean din Romania acreditat de Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor.

23 Iunie 2012 - Rezultate finale la proba de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana (proba A)

Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE) a finalizat raportul statistic privind desfasurarea probei de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana (11-13 iunie)

23 Iunie 2012 - Fonduri Regio pentru Piata Revolutiei din Slobozia!

In data de 15 iunie 2012, municipiul Slobozia a semnat cel de-al doilea contract de finantare in cadrul Axei prioritare 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere",

23 Iunie 2012 - Micii antreprenori de la Slobozia

Au idei si vor fi finantati. Este vorba despre liceenii ialomiteni care au participat la imbunatatirea mediului antreprenorial in cadrul proiectului "Micul antreprenor".

23 Iunie 2012 - 12 raniti intr-un accident rutier la Jilavele

In cursul diminetii de 19 iunie, la intrare in comuna Jilavele s-a produs un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a 12 persoane.